Kanavallani on tarkoitus julkaista tavallisia tarinoita päivittäisestä työstäni ja kohtaamistani ihmisistä. Pääpaino on oppimisella ja tulevaisuuden työtavoilla.

kuva petteri kallio

Kuka on Petteri Kallio?

Jos Petteri Kallio pitäisi tiivistää kahteen sanaan, ne olisivat jatkuva oppiminen. Jo pidempään jatkuvan oppimishimoni kohteena on ollut digitaalinen oppiminen, digitaalinen markkinointi ja tulevaisuuden työ. Näistä aiheista myös puhun mielelläni –yksin, kaksin tai yleisön edessä.

Koulutukseltani olen geenitutkija ja nyt työskentelen HAUS kehittämiskeskuksella. Päivätöiden lisäksi ja ohella olen toiminut yrittäjänä yli kymmenen vuoden ajan. Tältä reitiltä on myös karttunut vahvaa ymmärrystä nykypäivän työelämätaidoista ja niiden muutoksista.

Olen perustanut useita yrityksiä ja nyt olen osakkaana mm. Call to Action Oy:ssa. Olen myös tuottanut ammatikseni tapahtumia, kouluttanut satoja asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia sekä vetänyt laajoja EU-hankkeita. Nyt olen digitalisoimassa valtionhallinnon koulutusta.

Osaamistani olen tiivistänyt kahteen kirjaan (väitöskirjan lisäksi): Future Leadership ja Kokeilukirja. TEDX-Otaniemessä olen ollut puhumassa jatkuvasta oppimisesta. Olen tohtori, jolle pelkkä tiede ei riittänyt. Haluan myös kokeilla ja tehdä asioita itse.

Asioita, joita teen

  • puheenvuorot ja herättelyt tulevaisuuden työstä, digitaalisesta viestinnästä ja oppimisesta
  • liiketoimintastrategiavalmennukset
  • projektoinnit
  • CDO-palvelut

Seuraaminen tapahtuu täysin omalla vastuulla.

Youtube

Blogi:

Linkedin

Twitter