Mika J. Lappalainen

Kanavallani kerron projektipäällikön arjesta ja erilaisista keinoista saada projektit onnistumaan. Keskityn pääasiassa IT- ja digitalisaatioprojekteihin ihmisläheisestä näkökulmasta, mutta aiheet ovat välillä sen verran yleisiä, että ne sopivat varmasti laajemminkin erilaisiin projekteihin. Missioni on auttaa asiakkaitani nukkumaan yöunet rauhassa.

Bio

Olen ollut aina työurallani kehittäjätyyppiä, tavoitteenani parantaa asioita, prosesseja ja kehittämistyötä. Nykyisin toimin asiakkaideni edustajana projektipäällikkönä kehittämässä heidän digitaalista liiketoimintaa sekä rakennan asiakkaideni kanssa heidän ketterän kehittämisen johtamisen tapoja perustamassani Digioiva Oy yrityksessä. Olen työskennellyt urallani useissa yrityksissä erilaisissa positioissa ja sitä kautta oppinut toimimaan tehokkaasti erilaisissa ympäristöissä ja toimialoilla niin valtionhallinnosta monikansallisiin yrityksiin tai aivan pieniin startuppeihin. Taustaltani olen tekninen, eli koodari-testaajasta olen kasvanut vuosin varrella asiantuntijaroolien kautta päällikkötason rooleihin.

Palvelut

  • Projektijohtaminen IT- ja Digiprojekteissa
  • Projektitoiminnan kehittäminen
  • Ohjausryhmätyöskentely
  • Palvelumuotoilun ja yritysten teknologiatiekarttojen kohtauttaminen jo palvelumuotoiluprosessin aikana
  • Kilpailutukset ja kilpailutuksen tuki

Kaupallinen yhteistyö

Kanavan kohderyhmä on asiakasyritysten kehitysjohtajat ja -päälliköt, joille pyrin antamaan eväitä tai käytännön apua uusien kehityshankkeiden käynnistämiseen sekä niiden tehokkaaseen ja luotettavaan läpivientiin. Lisäksi haluan jakaa omia kokemuksiani myös muille projektipäälliköille ja sitä kautta saada koulutusmahdollisuuksia sekä projektijohtamisen sparrausta.

Linkit

Youtube https://www.youtube.com/user/miklappa

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/lappalainenmika/

Twitter https://twitter.com/mikalappalainen

Instagram https://www.instagram.com/miklappa/

Avainsanat

Projektijohtaminen, ketterä, agile, lean, projektipäällikkö, ihmisläheisyys, kehittäminen, ohjausryhmä