Pisaroita Pilvestä -kanava

Kanavani videoiden aiheet pyörivät Microsoftin Office 365 ja Azure pilvipalveluiden ympärillä. Näiden parissa työpäivänikin pääsääntöisesti kuluvat. Lupaan yrittää pitää videot lyhyinä, käytännönläheisinä ja konkreettisina, koska sillä tavalla uskon että saat niistä suurimman hyödyn irti mahdollisimman helposti.

Bio

Olen intohimoinen tietotekniikan ja pilvipalveluiden, erityisesti Microsoftin Office 365:n ja Azure:n puolestapuhuja. IT -alalla olen työskennellyt 90 -luvulta asti. Nyt siis jo yli 20 vuotta. Tällä hetkellä toimin järjestelmäarkkitehtina ja teknologiakonsulttina Sinisessä Meteoriittissa.

Ennen sitä olen toiminut 7 vuotta yrittäjänä perustamassani IT -yrityksessä. IT -urani alkoi jo 90 -luvun puolessa välissä pienestä Visual Systems -nimisestä yrityksestä, joka vuosituhannen vaihteessa myytiin Tiedolle, jonka myötä minusta tuli Tietolainen useaksi vuodeksi. Ennen IT -uraani olen kerännyt kokemusta mm. teollisuuden, energian tuotannon ja vähittäiskaupan aloilta.

Tarjottavat palvelut

Autan yrityksiä Microsoftin Office 365 -palveluiden käyttöönotossa sekä niiden tehokkaammassa hyödyntämisessä. Azure -pilvialusta on myös usein kuvioissa mukana, kun hyödynnetään Microsoftin pilvipalveluita laajemmalla skaalalla, esimerkiksi järjestelmäkehityksessä ja -integraatiossa.

Linkit

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCfOF1aIOdZskejallCfaqeg
Linkedin https://www.linkedin.com/in/mikaberglund/
Twitter https://twitter.com/MikaBerglund/
Facebook https://www.facebook.com/mikaberglund
Web https://www.meteoriitti.com/ (työnantajani)