Aina Parempaa Johtajuutta -kanava

Missioni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittymään aina paremmiksi — siitä kanavan nimikin. Käytännössä esittelen ja käsittelen videoissani mm. johtamisen, myynnin, markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen työkaluja.

Bio

Olen sielultani maailmanparantaja ja ruumiiltani myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Toimin tällä hetkellä asiakkuusjohtajana markkinointitoimisto Sherpassa. Työnkuvani voidaan kiteyttää olevan nykyisten ja tulevien asiakkaiden auttaminen huipulle yhdessä muiden sherpalaisten kanssa.

Ennen nykyistä työtäni vedin videotiimiä mainostoimisto SEKissä. Sitä ennen tein pääasiassa erilaisia TV-, mainos- ja markkinointivideoita lähes kaikissa mahdollisissa positioissa aina videoiden suunnittelusta jälkituotantoon. Kokemusta aiheesta onkin jo yli 20 vuoden ajalta.


Tarjottavat palvelut

Autan erittäin mielelläni yrityksiä, jotka suhtautuvat markkinointiin upeana mahdollisuutena kasvattaa bisnestä. Tapauskohtaisesti vedän myös vlogauskoulutuksia kiinnostuneille.

Kauttani saat:

  • Markkinoinnin ulkoistukset ja sparraukset (strategiasta käytännön jalkautukseen)
  • Brändinrakennus
  • Konseptisuunnittelut ja sisältöstrategiat
  • Markkinoinnin ja mainonnan tuotannot (visuaalinen suunnittelu, videot, animaatiot, valokuvat ja kuvankäsittelyt, pakkausuudistukset jne.)
  • Vlogaus- eli tubetuskoulutukset

Kaupallinen yhteistyö

Olen kiinnostunut myyntiä, markkinointia ja johtamista käsittelevistä sisältöyhteistyötarjouksista. Kanavan tavoitekohderyhmä koostuu liiketoiminnan, markkinoinnin ja osaamisen kehittämisestä kiinnostuneista johtajista, päälliköistä ja asiantuntijoista.

Linkit

https://www.youtube.com/channel/UCwrPNhixTvoPcBfCfTttjOw

www.jukkaniittymaa.com (oma blogini)

https://www.linkedin.com/in/jukkaniittymaa/

www.twitter.com/niittymaa

www.sherpa.fi (työnantajani)

Avainsanat

Johtaminen, markkinointi, brändi, sisältömarkkinointi, mainonta, videot