Agilejukka-kanava

Kanavalla kuvaan kokeilevaa, rohkeaa ja ketterää liiketoiminnan kehittämistä. Videoilla kuvaan käynnissä olevia projekteja, miten toimin, mitä työkaluja käytän ja mitä ajatuksia minulla on liittyen ketterään toimintamalliin. 

Kuvaan My Day tai My Week -tyyppisesti työpäivääni sekä tarjoan opetuksellista sisältöä esimerkiksi kertomalla miten ketterä projektinhallinta toteutetaan käytännössä. Käsittelen lisäksi kanavallani projekteja, jotka liittyvät digitalisaatioon niin toimiala-, yritys kuin henkilötasolla.

Bio

Intohimoni on uusien konseptien kehittäminen kohti globaaleja markkinoita. Ydinosaamistani ovat digitalisaatio, digitaalisten liiketoimintamallien ja ekosysteemien kehittäminen sekä ketterän kehityksen johtaminen. Olen perustanut kuusi yritystä  ja sparrannut yli 100 liikeideaa ja uutta palvelua TOP100-yrityksille sekä pk-yrityksille että aloittaville teknologiayrityksille. Aikaisemmin olen toiminut liiketoiminnan kehityspäällikkönä Siemensillä ja tehnyt tutkimusta Aalto-yliopistossa, Helsingin kauppakorkeakoulussa, McGill Universityssä ja Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Palvelut

Olen kiinnostunut innovatiivisten tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisestä. Tarjoan projektikohtaisia tai määräaikaisia palveluja ketterästä liiketoiminnan kehittämisestä ja digitalisaatiosta (digitaaliset alustat, uudet palvelut, ansaintalogiikka, tms.).

  • Koulutus: lean/agile, digitalisaatio, alustat, strategia, asiantuntijatubettajat, digitaalinen minä
  • Keynote-puheet seminaareissa ja tapahtumissa
  • Konsultointi ja sparraus (yksi henkilö tai ryhmä)
  • Projektijohtaja / co-founder ketterille kokeiluille 2-3 kk
  • Hallituksen jäsen kasvuyrityksessä tai nopeassa muutoksessa

Kaupallinen yhteistyö

Kanavan kohderyhmä koostuu liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä kiinnostuneista johtajista (toimitus-, markkinointi-, kehitys-, HR- ja myyntijohtajista) ja kehittäjistä isoista yrityksistä startuppeihin (kehityspäälliköt ja kasvuyritysten perustajat). Kaupallinen yhteistyö voisi olla esim. tapahtumissa (seminaarit, Hackathon, tms.) ja vierailijablogit. Kuluttajatuotteissa esim. liikkuminen kaupungissa (sähköskuutti, polkypyörä), digitaaliset laitteet ja palvelut sekä pukeutuminen.

Linkit

Youtube https://www.youtube.com/jukkaam

Web https://jukkaam.com

Linkedin https://www.linkedin.com/in/jukkaam/

Twitter https://twitter.com/jukkaam

Facebook (sivu) https://www.facebook.com/jukka.alamutka/

Instagram https://www.instagram.com/jukkaamofficial/

Pinterest https://fi.pinterest.com/jukkaam/

Avainsanat

Johtaminen, ketterä, agile development, lean management, tuotekehitys, liiketoimintamalli, innovaatio, innovaatiot, luovuus, kehittäminen, startup