Heli Järvenpää

Kanavallani pääset seuraamaan markkinointipäällikön oppipolkua itseorganisoituvassa ohjelmistoyrityksessä. Jaan käytännön vinkkejä ja pohdin ääneen arjessa kohtaamiani kysymyksiä.

Minulle markkinointiviestintä on ennen kaikkea olennaisen kiteyttämistä ja asiakkaan elämän helpottamista. Olen innostuva ideoija ja mielelläni oppimassa aina jotain uutta.

Bio

Työurallani minua on eniten kiinnostanut digitaalisten palveluiden kehittäminen ja monikanavainen sisällöntuotanto. Kun tarinankerronta yhdistetään kykyyn tehdä päätöksiä katse suunnattuna tulevaisuuteen, olen innolla mukana. Työskentelen markkinointipäällikkönä Sysartilla ja tätä ennen minulla on useiden vuosien viestintäpäällikön työkokemus Algol-konsernista ja Tapiola-ryhmästä. Minulla on myös oma yritys, jonka kautta tarjoan markkinoinnin ja viestinnän koulutuspalveluita. Olen Suomen Tubettajat ry:n 30+ tubettajien jaoston vetäjä.

Tarjottavat palvelut

Tarjoan luento- ja koulutuspalveluita esimerkiksi seuraavista aiheista:

  • Tubettamisen perusteet asiantuntijalle / markkinoijalle
  • Tubettaja ja kaupallinen yhteistyö
  • Tubettaminen lasten ja nuorten ohjaustyössä
  • Asiantuntijaprofiilin kehittäminen sosiaalisessa mediassa
  • Sosiaalisen media ja digimainonnan perusteet markkinoijalle

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö voi olla esimerkiksi tilaisuuksissa esiintymistä tai vierailijabloggausta. Olen myös erittäin kiinnostunut yhteistyöstä kaikissa musiikkialaan liittyvissä asioissa.

Linkit

Youtube https://www.youtube.com/helijarvenpaa

Linkedin https://www.linkedin.com/in/helijarvenpaa/

Twitter https://twitter.com/jarvenpaa